PRACA OPIEKA NIEMCY

Opinie Avanti Medic

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Możesz tutaj dodać i przeczytać opinie dotyczące firmy z branży praca opieka Niemcy, Avanti Medic ul. Sikorskiego 24/203 64-400 Gorzów Wlkp. Opiekunka ludzi starszych znajdzie tam pracę w opiece. Zapraszam do wyrażania swoich opinii i aktywnego uczestnictwa w dyskusji. 

Komentarze   

 
0 #12 Ewa Pachocka 2014-07-03 08:59
Dopiero wyjechałam od nich pierwszy raz, trochę się bałam: jak będzie z kasą, czy nie przekłamują ofert, czy płacą składki itd. Jak na razie jest ok, trafiłam do fajnej rodziny, wypłata była na czas. Czekam na dalszy rozwój wypadków, jak coś się zmieni dam znać.
Pozdrawiam Koleżanki
EwaP
Cytować
 
 
0 #11 Teresa Ptaszkiewicz-Czulak 2014-06-21 18:00
Pracuję w opiece od czterech lat.Bywało różnie.Wcześnie j wyjeżdżałam z innej agencji,potem trochę na czarno.Avanti znalazłam w internecie.Wspó łpracuję z nimi od roku,wiem to nie jest długo,ale do tej pory są OK.Kasa w terminie,obsług a bardzo miła no i myślę,że właśnie o to chodzi.POLECAM Pozdrawiam koleżanki opiekunki
Cytować
 
 
-1 #10 Halina* 2014-05-12 21:26
Witam :)
Zawiodłam się na innej firmie...!Z Avanti Medic Współpracuję od niedawna, jak zaistniały problemy w każdej sytuacji uzyskałam pomoc i zainteresowanie .Zmienniczka również udzieliła mi rad,które się przydały :)Pieniążki są zawsze na czas na koncie.
Myślę, że się nie zawiodę :roll: POLECAM
Cytować
 
 
-1 #9 WOJCIECH 2014-03-29 16:15
jEstem mezem opiekunki ktura pracuje 7 lat wOPIECE i nie moge zrozumiec pewnych opini tym bardziej ze zadna opiekunka nie podaje nazwy firmy gdzie pracowzla ja moge podac kazda firme i napisac o kazdej firmie ile placa i co wymagaja z avanti pracuje moja zona ok 1.5 narazie jest ok . placa na czas i niema problemu z wplata a to chyba jest bardzo wazne jesli ktos ma pytania na kazde odpowiem firma narazie jest ok.
Cytować
 
 
0 #8 Pielegniarka67 2014-03-15 19:34
Musze stwierdzic, ze jako opiekunka w Niemczech pracuje juz od ponad 7 lat. Wczesniej prawie pol dekady pracowalam w szpitalu w Polsce. Na poczatku jezdzilam do Niemiec przez rozne firmy, troche na dzialalnosci, czasem na czarno. Po przykrych przygodach z nieuczciwymi firmami i brakiem wyplaty zrazilam sie i juz nie chcialem nigdy korzystac z ich uslug. Jednak w zeszlym roku przyjaciolka polecila mi avanti medic, z ktorym wspolpracowala od jakiegos czasu. Bardzo zachwalala, wiec postanowilam sprobowac. Choc jak kazda agencja, maja swoje minusy, jednak musze szczerze stwierdzic, ze ze wszystkich agencji z ktorymi wspolpracowalam do tej pory okazali sie byc najlepsi. Przede wszystkim wyplata jest zawsze na czas, a nawet przed czasem. Nigdy sie nie zdarzylo, aby nie przyslali po mnie busa, albo zaplacili mniej niz na umowie. I generalnie o to mi chodzilo. Plusy znacznie przewyzszaja minusy, ktorych zreszta mozna sie dopatrzyc u kazdego, wiec z czystym sumieniem moge ich polecic.
Cytować
 
 
0 #7 Urszula 2014-03-14 13:42
Witam
Polecam firmę Avanti Medic,poniewż wspólpracuję z tą firmą od ponad roku i jestem zadowolona w stu procentach. Nie wierzcie Panie w bzdury, które ktos wypisuje!
Obsługa jest, nie tylko miła, ale profesjonalna a ludzie godni zaufania. Nie miałam żadnych problemów z pitem ani z wypłatą.Płacą terminowo i uczciwie. Opiekunka ma wsparcie ze strony Firmy przez cały pobyt w Niemczech.Zapew niają też transport w obie strony na koszt Firmy. Czuję się bezpiecznie współpracując z Avanti Medic i dlatego szczerze polecam:)
Pozdrawiam
Cytować
 
 
+1 #6 Katarzyna Janczewska 2014-03-13 14:41
Witam :) Ja pracuję z Avanti Medic od półtora roku. Wyjeżdżając pierwszy raz jak każdy z nas miałam pewne obawy i niespokojne myśli. Wiadomo o co chodziło o kasę i opiekę ze strony firmy. Dzisiaj po tym czasie przepracowanym z firmą Avanti mogę z czystym sumieniem polecić ją każdej Pani poszukującej dobrej i solidnej firmy. Nigdy nie zdarzyło się by wypłata przyszła z opóżnieniem a wręcz przeciwnie przed czasem jest na koncie . Firma interesuje się moją pracą u rodziny niemieckiej, dzwoni do mnie co jakiś czas z pytaniem czy wszystko jest dobrze i czy nie ma jakiś problemów. To jest bardzo istotne , bo wiem że w razie potrzeby mogę liczyć na pomoc w rozwiązaniu problemu taktownie i bezstresowo. Zachęcam wszystkie osoby do współpracy właśnie z firmą Avanti Medic bo jest godna zaufania i szczerze ją polecam.

Pozdrawiam wszystkich Katarzyna Janczewska :)
Cytować
 
 
+1 #5 Karolina B 2014-03-12 09:48
Tak czytam wasze komentarze i dziwie sie, gdyz pracuje w tej firmie od ponad 7 miesiecy i nigdy nie bylo problemu z wyplata. Dostaje zawsze na czas, a nawet kilka dni przed czasem przelewem na konto. Za polecenie kolezanki dostalam dodatkowo 50 euro. Pit11 zgodny z umowa. Sprawdzala jeszcze moja ksiegowa przed rozliczeniem i wszystko sie zgadzalo.
Kiedy zmarl moj tesc, nie robili problemow z powrotem i za to jestem im wdzieczna.
Moge szczerze polecic.
Cytować
 
 
-3 #4 BRONMY SIE 2014-01-30 12:37
PIT-kwota zawyżona aniżeli w umowie.OPRÓCZ TEGO KASA ZA RZETELNIE WYKONANĄ REKLAMĘ NA TERENIE NIEMIEC NIE ZAPŁACONA DO DZISIAJ( ponad 300e)
Znam osobiście kilka opiekunek , które do dzisiaj nie otrzymały należytej wypłaty zgodnej z umową na papierze.A różnice są od 100-300 euro.Tym powinien zająć się prokurator.A uprzejmość Pani J. i pana M. jest ok!
Co nam z uprzejmości jak uprzejmie wali się nas w rogi.
Cytować
 
 
-2 #3 danstal 2014-01-01 23:33
bzdury w umowie i bzdury na koncie.jak postraszyłam policją to dopiero oddali część nalężnych mi pieniędzy.A reszta to pic na wodę.Ja ich będę omijać szerokim łukiem.
Cytować
 
 
+2 #2 Krystyna 2013-12-11 09:56
Firma naprawdę godna polecenia. Począwszy od miłej obsługi, potem oferta, która (co rzadkie) nie była przekłamana, a wypłatę otrzymałem 4 dni przed terminem. Teraz już tylko chcę pracować z avanti medic.
Cytować
 
 
-4 #1 Basia 2013-01-02 21:15
Bardzo mila obsluga polecam wyplate dają na czas polecam serdecznie

Barbara
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here