PRACA OPIEKA NIEMCY

Opinie Pro Senior

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Tutaj znajdziesz opinie dotyczace firmy Pro Senior sp.z o.o ul Serwituty 23 02-233 Warszawa. Firma Pro Senior wysyła opiekunki ludzi starszych do Niemiec. Komentarze i aktualności pozwola na podjęcie właściwej decyzji w sprawie pracy w tej firmie. Mam nadzieję, że podziela się Państwo swoimi spostrzeżeniami i opiekunka szukajaca pracy będzie więcej wiedziała zanim zacznie pracować.

Komentarze   

 
0 #28 Karolina 43 2015-02-25 17:31
witam
od dwóch miesięcy jestem w trakcie intensywnej nauki niemieckiego (codziennie)po pół roku nauki zamierzam spróbować starac się o pracę jako opiekunka -wiem też że mój niemiecki będzie na poziomie" Kali mieć krowe" ale proszę powiedzieć na ile państwo znali język ? czy faktycznie wymagany jest perfekt niemiecki? , czy wszyscy którzy wyjechali znali tak dobrze niemiecki ?
Cytować
 
 
0 #27 ernesto - sebastian 2015-01-24 21:43
pracując dalej w firmie PRO SENIOR - Opole, z przyjemnością informuję, że ostatni mój wyjazd i praca były bardzo udane,jestem bardzo zadowolony ze współpracy z koordynatorem na miejscu i firmą, zarobki jak zawsze w terminie,rozlic zenia podatkowe również, piękna kartka na święta i dalsza oferta pracy.Rzetelnym opiekunom którzy chcą podjąć pracę w PRO SENIOR z Opola polecam bo jest warto - dobre firma, zarobki pewne i regularne, jest stały kontakt - PRO SENIOR dba o swoich pracowników i potrafią rozwiązać i pomóc w najtrudniejszyc h problemach. Pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #26 Beata Pupiec 2015-01-15 09:40
Witam,
Z pełną odpowiedzialnoś cią mogę stwierdzić, że jest to rzetelna firma, wywiązująca się w stu procentach z umowy. Stan zdrowia pacjenta jest podany przy przedstawieniu danej oferty.My z mety jesteśmy intruzami dla osób mających choroby wieku starczego, zastaniemy osobę agresywną. Przed wyjazdem polecam sprawdzić pierwsze na internecie lub innych źródłach informacji, jakie są objawy choroby danej osoby, którą mamy się opiekować. Firma jest okey, wypłacalna na czas, podwyżki dają już przy trzecim wyjeździe, W umowie jest wyraźnie napisane co należy do obowiązków opiekunki, więc nie ma rozczarowania na miejscu, a najważniejsze jest to, że przed podjęciem współpracy z agencją pytają nas się jasno i wyraźnie jakiej roboty jesteśmy w stanie się podjąć, pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #25 jawa 2015-01-14 22:20
To i ja sprobuje z ta firma. Zyczcie mi powodzenia. Pa.
Cytować
 
 
0 #24 magda234 2014-12-05 16:46
wszystkie te firmy razem wziete dbaja t jjanie d wole jezdizylko o swoje interesy
Cytować
 
 
0 #23 hela 2014-10-20 16:55
witam, firma uczciwa i wiarygodna, polecam wszystkim opiekunkom, ja wyjeżdzałam dwa razy i sie nie zawiodłam, agresywny podopieczny może się zdarzyć wszędzie i każdemu, często to rodzina zataja przed pośrednikiem takie informacje, pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #22 Marita 2014-10-01 06:20
Oszusci wysylaja do agresywnych pacjentow.Zjech alam po3 tyg. bylam narazona na zycie.Pozdrawia m opiekunki
Cytować
 
 
0 #21 Wstenga 2014-09-18 08:27
Nie wiem jak w innych przypadkach, ale ja jestem na zleceniu 4 tydzień. I nie mogę narzekać na brak kontaktu. Moja koordynatorka dzwoniła już 2x. Kasę też dostałam zgodną i w terminie.
Cytować
 
 
0 #20 Danuta Zamerska 2014-09-08 07:46
POLECAM,interes uja sie pracownikiem
Cytować
 
 
0 #19 halina_1 2014-07-21 18:44
oj chyba bardzo rzadkozdarza się sytuacja ze pośrednik jedzie do przyszlego podopiecznego i zagląda mu do lodówki, albo ocenia stan zaopatrzenia spiżarni, jeżeli ktoś uprawia taką praktykę to bardzo proszę o namiar na niego :) jeśli chodzi o legalność to wyjazdy z tą firmą są w pełni legalne, druk A1 jest!!!i ubezpieczenie zdrowotne na terenie Niemiec również. wyjeżdżając do takiej pracy trzeba się zazwyczaj liczyc z tym ze bedziemy sie opiekowac osobą stara i chorą bo gdyby była w pelni sił to rodzina nie zgłaszałby się po opiekunkę, polecam firmę i pozdrawiam, halina
Cytować
 
 
-1 #18 EWELINA 2014-07-20 05:02
BYLAM RAZ Z TA FIRMA I OKAZAL SIE NIEWYPAL ,PANIE Z BIURA SA RZECZYWISCIE BARDZO MILE TO NIE ULEGA WATPLIWOSCI ,LECZ POSREDNIK WIDOCZNIE NIE SPRAWDZIL WARUNKOW PRACY I OSOB KTORYMI TRZEBA SIE OPIEKOWAC,PO PRZYJEZDZIE OKAZALO SIE BRAK SWIEZEGO JEDZENIA ,PUSZKI ,DLA STARYCH I CHORYCH OBLOZNIE,A STAN WRECZ SZPITALNY ,NIE DLA OPIEKUNKI TYLKO DLA PERSONELU MEDYCZNEGO ,LEGALNOSC ??? BRAK DRUKU A1 I KARTY EKUZ ,OPIEKUNKI SA CORAZ MADRZEJSZE WIEC POWINNY WIEDZIEC ZE TO SA DOKUMENTY POTWIERDZAJACE LEGALNOSC WYJZADU
Cytować
 
 
0 #17 AgnieszkaL 2014-06-23 15:23
Witajcie. Z firmą Pro Senior z Warszawy współpracuję od kwietnia br do dnia dzisiejszego. Do tej pory nie mam z nimi żadnych problemów. To jest mój pierwszy taki wyjazd i chyba nie ostatni. Za 3 tyg kończy się mój 3 miesięczny kontrakt ale wiem, że wrócę tutaj za kolejne 2 m-ce. Pani Ania,która organizowała cały moj wyjazd jest bardzo sympatyczną osobą. Gdy zachorowałam dzwoniła, pisała smsy i pytała czy już jest lepiej. Naprawdę polecam
Cytować
 
 
0 #16 Jolanta Płotka 2014-05-02 09:18
Witam wszystkich którzy pracują z firmą ProSenior z Warszawy.Ja pracuję dwa lata w tej firmie mam płatności bez problemów i ubezpieczenie też mam oraz jest ubezpieczenie prywatne które obowiązuje na terenie niemiec.Jeżeli chodzi o kontakt kiedy mam problem to do nich dzwonię.jeśli się nic nie dzieje i jest spokój nie muszę się kontaktować bez powodu,pozdrawi am wszystkich.Jola nta
Cytować
 
 
0 #15 ciułała 2014-05-01 21:16
chcesz kłopotów? Pojedź z firmą ProSenior z Warszawy !
Cytować
 
 
0 #14 ciułała 2014-05-01 21:14
fatalna firma: brak zainteresowania opiekunką zagranicą-zbywa nie podczas rozmów telefonicznych, brak LEGALNEGO ubezpieczenia podczas delegowania zagranicę, firma ta nie jest wiarygodna !
Cytować
 
 
0 #13 sebastian 2014-04-27 22:14
Cytuję ewelina:
Dzien dobry chcialabym dowiedziec sie cos wiecej n temat tej firmy czy rzeczywiscie jest taka zetelna jak jest w komentarzach, wiele firm pisze w samych superlatywach prosze o przeslanie jakiej kolwiek opini na email
,

potwierdzam , firma PRO SENIOR jest bardzo rzetelna i ja jestem bardzo zadowolony z warunków, pracy , zarobków i opieki koordynatora - polecam Sebastian
Cytować
 
 
0 #12 sebastian 2014-04-27 22:07
witam, Ernesto - Sebastian, kontynuję opinię odnośnie pracy w firmie Prosenior z Opola ul. Cygana 4a
Po przyjeździe do Niemiec autobusem zaopiekowano się mną bardzo dobrze - dowóz i pouczenia odnośnie pracy przez będącego tam pracownika , którego zmieniłem.W trakcie pracy odwiedził mnie koordynator celem zorientowania sie w mojej pracy i udzielenia mi ewentualnej pomocy.Powrót do domu w Polsce ze zmianą przez poprzedniego kolegę równiez bez zarzutu. Warunki płacowe bardzo dobre, wypłaty w terminie i zgodnie z umową.Polecam firmę PRO SENIOR z Opola ul. Cygana 4a
pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #11 ewelina 2014-03-30 21:30
Dzien dobry chcialabym dowiedziec sie cos wiecej n temat tej firmy czy rzeczywiscie jest taka zetelna jak jest w komentarzach, wiele firm pisze w samych superlatywach prosze o przeslanie jakiej kolwiek opini na email
,
Cytować
 
 
0 #10 Dori 2014-01-25 13:46
pracuję u nich, jestem zadowolona i polecam wszystkim, firma jest uczciwa, jasne warunki i pieniądze zawsze na czas, to już mój drugi wyjazd z nimi
Cytować
 
 
0 #9 ernesto 2013-12-24 20:55
witam, podejmuję prace w firmie PRO SENIOR i mogę powiedzieć, że w porównaniu z innymi firmami sposób załatwiania formalności- rzetelnośc , miła obsługa , jak również czas oczekiwania na ofertę- krótki, bardzo mnie zadawala Wraz z upływem czasu - pracy, przekażę dalsze informacje pozdrawiam
Cytować
 
 
-1 #8 Jolanta Genowefa 2013-12-06 13:42
Witam wszystkich.Ja z firmą pracuje od maja 2012 roku,jestem zadowolona ze współpracy :roll: wszelkie problemy są rozwiązywane oraz wynagrodzenie na czas jest płacone.Aniu123 45 bardzo szybko zrezygnowałaś niewiem jakiej ty pracy szukasz,bo żadko się zdarza,że jest kucharka i sprzątaczka.ja robie w domu wszystko od opieki nad podopieczną,któ ra mieszka z mężem i prowadzę cały dom z zakupami włącznie.jestem zadowolona z tej pracy i z rodziny która stara się abym miała dobre warunki do pracy.pozdrawia m wszystkich :roll:
Cytować
 
 
0 #7 halina 2013-12-02 13:10
potwierdzam ze firma jest uczciwa. jak dotąd nie żałuję że zdecydowała się na wyjazd z nimi i mam nadzieję że tak do końca pozostanie.w razie wątpliwości najlepiej zadzwonić i samemu dowiedzieć się o szczególy, panie są przyjazne i po to przecież są aby pomóc
Cytować
 
 
0 #6 małgorzata 2013-11-27 13:45
ania12345/przyk ro mi, że miałaś takie przeżycia z tą firmą. Dziwi mnie ta sytuacja ponieważ ja też miałam problem z babcią i Pani z biura robiła wszystko aby mi pomóc. Kontakt był ciągle z biurem i udało się rozwiązać problem.
A co do składek to najlepiej zadzwoń i wyjaśnij. Bo ja też miałam taką sytuację w innej firmie i się okazało że muszę mieć przepracowany pełny miesiąc czyli od 1 do ostatniego danego miesiąca, żeby taką składkę firma odprowadziła.
Cytować
 
 
+1 #5 ania12345 2013-11-17 01:22
bylam z ta firma 1 raz zrezygnowalam po 2 tygodniach poniewaz na miejscu okazalo sie ,ze nie ma wolnego ,pan oznajmil ,ze on ma w umowie opiekunka 24 na dobe musialm siedziec z babcia uwaga ::::12-14 godzin tylko z babcia ,bo kucharka i sprzataczka byly swoja droga Gdy zglosilsm to agec\ncji 3 dnia przez 7 dni nie bylo reakcji,wiec zrezygnowalam i sedno sprawy okazalo sie ,ze nie wszystkie skladki byly odprowadzone -niestety nie moglam skorzystac z kuroniowki ,bo wlasnie nie bylo skladek na poczet urzedu pracy,wydalo sie to ,gdy otrzymalam zaswiadczenie o wynagrodzeniu
Cytować
 
 
+2 #4 Anonim 2013-10-05 18:43
duzo jest nieuczciwych firm i osob ktore daja nie sprawdzone miejsca i jeszcze trzeba placic
Cytować
 
 
0 #3 Władysława 2013-09-14 18:41
Całkowicie zgadzam się z opinią Pani Mirosławy, Firma jest rzetelna,profes jonalna i co najważniejsze nie oszukuje. Prosenior polecam wszystkim, który chcą pracować jako opiekunki w Niemczech.
Cytować
 
 
+1 #2 Mirosława 2013-08-23 19:31
O firmie, w której pracuję od niedawna / 3 miesiące/ mogę powiedzieć wiele dobrych zdań. Rzeczowa i miła współpraca z Paniami z biura. Pieniądze zawsze wypłacane w terminie. Krótkie oczekiwanie na wyjazd do pracy. I żeby nie było - opinię wydaję bezinteresownie . Pozdrawiam.
Cytować
 
 
+4 #1 Administrator 2012-10-19 15:58
Zapraszam do dodawania opinii.
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here