PRACA OPIEKA NIEMCY

Opinie Pro Senior

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Tutaj znajdziesz opinie dotyczace firmy Pro Senior sp.z o.o ul Serwituty 23 02-233 Warszawa. Firma Pro Senior wysyła opiekunki ludzi starszych do Niemiec. Komentarze i aktualności pozwola na podjęcie właściwej decyzji w sprawie pracy w tej firmie. Mam nadzieję, że podziela się Państwo swoimi spostrzeżeniami i opiekunka szukajaca pracy będzie więcej wiedziała zanim zacznie pracować.

Komentarze   

 
0 #23 hela 2014-10-20 16:55
witam, firma uczciwa i wiarygodna, polecam wszystkim opiekunkom, ja wyjeżdzałam dwa razy i sie nie zawiodłam, agresywny podopieczny może się zdarzyć wszędzie i każdemu, często to rodzina zataja przed pośrednikiem takie informacje, pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #22 Marita 2014-10-01 06:20
Oszusci wysylaja do agresywnych pacjentow.Zjech alam po3 tyg. bylam narazona na zycie.Pozdrawia m opiekunki
Cytować
 
 
0 #21 Wstenga 2014-09-18 08:27
Nie wiem jak w innych przypadkach, ale ja jestem na zleceniu 4 tydzień. I nie mogę narzekać na brak kontaktu. Moja koordynatorka dzwoniła już 2x. Kasę też dostałam zgodną i w terminie.
Cytować
 
 
0 #20 Danuta Zamerska 2014-09-08 07:46
POLECAM,interes uja sie pracownikiem
Cytować
 
 
0 #19 halina_1 2014-07-21 18:44
oj chyba bardzo rzadkozdarza się sytuacja ze pośrednik jedzie do przyszlego podopiecznego i zagląda mu do lodówki, albo ocenia stan zaopatrzenia spiżarni, jeżeli ktoś uprawia taką praktykę to bardzo proszę o namiar na niego :) jeśli chodzi o legalność to wyjazdy z tą firmą są w pełni legalne, druk A1 jest!!!i ubezpieczenie zdrowotne na terenie Niemiec również. wyjeżdżając do takiej pracy trzeba się zazwyczaj liczyc z tym ze bedziemy sie opiekowac osobą stara i chorą bo gdyby była w pelni sił to rodzina nie zgłaszałby się po opiekunkę, polecam firmę i pozdrawiam, halina
Cytować
 
 
-1 #18 EWELINA 2014-07-20 05:02
BYLAM RAZ Z TA FIRMA I OKAZAL SIE NIEWYPAL ,PANIE Z BIURA SA RZECZYWISCIE BARDZO MILE TO NIE ULEGA WATPLIWOSCI ,LECZ POSREDNIK WIDOCZNIE NIE SPRAWDZIL WARUNKOW PRACY I OSOB KTORYMI TRZEBA SIE OPIEKOWAC,PO PRZYJEZDZIE OKAZALO SIE BRAK SWIEZEGO JEDZENIA ,PUSZKI ,DLA STARYCH I CHORYCH OBLOZNIE,A STAN WRECZ SZPITALNY ,NIE DLA OPIEKUNKI TYLKO DLA PERSONELU MEDYCZNEGO ,LEGALNOSC ??? BRAK DRUKU A1 I KARTY EKUZ ,OPIEKUNKI SA CORAZ MADRZEJSZE WIEC POWINNY WIEDZIEC ZE TO SA DOKUMENTY POTWIERDZAJACE LEGALNOSC WYJZADU
Cytować
 
 
0 #17 AgnieszkaL 2014-06-23 15:23
Witajcie. Z firmą Pro Senior z Warszawy współpracuję od kwietnia br do dnia dzisiejszego. Do tej pory nie mam z nimi żadnych problemów. To jest mój pierwszy taki wyjazd i chyba nie ostatni. Za 3 tyg kończy się mój 3 miesięczny kontrakt ale wiem, że wrócę tutaj za kolejne 2 m-ce. Pani Ania,która organizowała cały moj wyjazd jest bardzo sympatyczną osobą. Gdy zachorowałam dzwoniła, pisała smsy i pytała czy już jest lepiej. Naprawdę polecam
Cytować
 
 
0 #16 Jolanta Płotka 2014-05-02 09:18
Witam wszystkich którzy pracują z firmą ProSenior z Warszawy.Ja pracuję dwa lata w tej firmie mam płatności bez problemów i ubezpieczenie też mam oraz jest ubezpieczenie prywatne które obowiązuje na terenie niemiec.Jeżeli chodzi o kontakt kiedy mam problem to do nich dzwonię.jeśli się nic nie dzieje i jest spokój nie muszę się kontaktować bez powodu,pozdrawi am wszystkich.Jola nta
Cytować
 
 
-1 #15 ciułała 2014-05-01 21:16
chcesz kłopotów? Pojedź z firmą ProSenior z Warszawy !
Cytować
 
 
-1 #14 ciułała 2014-05-01 21:14
fatalna firma: brak zainteresowania opiekunką zagranicą-zbywa nie podczas rozmów telefonicznych, brak LEGALNEGO ubezpieczenia podczas delegowania zagranicę, firma ta nie jest wiarygodna !
Cytować
 
 
0 #13 sebastian 2014-04-27 22:14
Cytuję ewelina:
Dzien dobry chcialabym dowiedziec sie cos wiecej n temat tej firmy czy rzeczywiscie jest taka zetelna jak jest w komentarzach, wiele firm pisze w samych superlatywach prosze o przeslanie jakiej kolwiek opini na email
,

potwierdzam , firma PRO SENIOR jest bardzo rzetelna i ja jestem bardzo zadowolony z warunków, pracy , zarobków i opieki koordynatora - polecam Sebastian
Cytować
 
 
0 #12 sebastian 2014-04-27 22:07
witam, Ernesto - Sebastian, kontynuję opinię odnośnie pracy w firmie Prosenior z Opola ul. Cygana 4a
Po przyjeździe do Niemiec autobusem zaopiekowano się mną bardzo dobrze - dowóz i pouczenia odnośnie pracy przez będącego tam pracownika , którego zmieniłem.W trakcie pracy odwiedził mnie koordynator celem zorientowania sie w mojej pracy i udzielenia mi ewentualnej pomocy.Powrót do domu w Polsce ze zmianą przez poprzedniego kolegę równiez bez zarzutu. Warunki płacowe bardzo dobre, wypłaty w terminie i zgodnie z umową.Polecam firmę PRO SENIOR z Opola ul. Cygana 4a
pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #11 ewelina 2014-03-30 21:30
Dzien dobry chcialabym dowiedziec sie cos wiecej n temat tej firmy czy rzeczywiscie jest taka zetelna jak jest w komentarzach, wiele firm pisze w samych superlatywach prosze o przeslanie jakiej kolwiek opini na email
,
Cytować
 
 
0 #10 Dori 2014-01-25 13:46
pracuję u nich, jestem zadowolona i polecam wszystkim, firma jest uczciwa, jasne warunki i pieniądze zawsze na czas, to już mój drugi wyjazd z nimi
Cytować
 
 
0 #9 ernesto 2013-12-24 20:55
witam, podejmuję prace w firmie PRO SENIOR i mogę powiedzieć, że w porównaniu z innymi firmami sposób załatwiania formalności- rzetelnośc , miła obsługa , jak również czas oczekiwania na ofertę- krótki, bardzo mnie zadawala Wraz z upływem czasu - pracy, przekażę dalsze informacje pozdrawiam
Cytować
 
 
-1 #8 Jolanta Genowefa 2013-12-06 13:42
Witam wszystkich.Ja z firmą pracuje od maja 2012 roku,jestem zadowolona ze współpracy :roll: wszelkie problemy są rozwiązywane oraz wynagrodzenie na czas jest płacone.Aniu123 45 bardzo szybko zrezygnowałaś niewiem jakiej ty pracy szukasz,bo żadko się zdarza,że jest kucharka i sprzątaczka.ja robie w domu wszystko od opieki nad podopieczną,któ ra mieszka z mężem i prowadzę cały dom z zakupami włącznie.jestem zadowolona z tej pracy i z rodziny która stara się abym miała dobre warunki do pracy.pozdrawia m wszystkich :roll:
Cytować
 
 
0 #7 halina 2013-12-02 13:10
potwierdzam ze firma jest uczciwa. jak dotąd nie żałuję że zdecydowała się na wyjazd z nimi i mam nadzieję że tak do końca pozostanie.w razie wątpliwości najlepiej zadzwonić i samemu dowiedzieć się o szczególy, panie są przyjazne i po to przecież są aby pomóc
Cytować
 
 
0 #6 małgorzata 2013-11-27 13:45
ania12345/przyk ro mi, że miałaś takie przeżycia z tą firmą. Dziwi mnie ta sytuacja ponieważ ja też miałam problem z babcią i Pani z biura robiła wszystko aby mi pomóc. Kontakt był ciągle z biurem i udało się rozwiązać problem.
A co do składek to najlepiej zadzwoń i wyjaśnij. Bo ja też miałam taką sytuację w innej firmie i się okazało że muszę mieć przepracowany pełny miesiąc czyli od 1 do ostatniego danego miesiąca, żeby taką składkę firma odprowadziła.
Cytować
 
 
+1 #5 ania12345 2013-11-17 01:22
bylam z ta firma 1 raz zrezygnowalam po 2 tygodniach poniewaz na miejscu okazalo sie ,ze nie ma wolnego ,pan oznajmil ,ze on ma w umowie opiekunka 24 na dobe musialm siedziec z babcia uwaga ::::12-14 godzin tylko z babcia ,bo kucharka i sprzataczka byly swoja droga Gdy zglosilsm to agec\ncji 3 dnia przez 7 dni nie bylo reakcji,wiec zrezygnowalam i sedno sprawy okazalo sie ,ze nie wszystkie skladki byly odprowadzone -niestety nie moglam skorzystac z kuroniowki ,bo wlasnie nie bylo skladek na poczet urzedu pracy,wydalo sie to ,gdy otrzymalam zaswiadczenie o wynagrodzeniu
Cytować
 
 
+2 #4 Anonim 2013-10-05 18:43
duzo jest nieuczciwych firm i osob ktore daja nie sprawdzone miejsca i jeszcze trzeba placic
Cytować
 
 
0 #3 Władysława 2013-09-14 18:41
Całkowicie zgadzam się z opinią Pani Mirosławy, Firma jest rzetelna,profes jonalna i co najważniejsze nie oszukuje. Prosenior polecam wszystkim, który chcą pracować jako opiekunki w Niemczech.
Cytować
 
 
+1 #2 Mirosława 2013-08-23 19:31
O firmie, w której pracuję od niedawna / 3 miesiące/ mogę powiedzieć wiele dobrych zdań. Rzeczowa i miła współpraca z Paniami z biura. Pieniądze zawsze wypłacane w terminie. Krótkie oczekiwanie na wyjazd do pracy. I żeby nie było - opinię wydaję bezinteresownie . Pozdrawiam.
Cytować
 
 
+4 #1 Administrator 2012-10-19 15:58
Zapraszam do dodawania opinii.
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here