Opinie Prestige 24h

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Opinie na temat firmy Prestige 24h ul. M. Reja 13/15 81-874 Sopot. Firma z branży praca opieka Niemcy. Tutaj możesz dodać, ewentualnie przeczytać opinie innych opiekunek ludzi starszych co sądzą o tej firmie. Mam nadzieję, że pozwoli to innym opiekunkom na podjęcie pracy i współpracę z tą firmą. Zapraszam do dyskusji.

Komentarze   

 
+1 #19 kryskazet 2014-12-18 14:36
Witam! ja własnie wróciłam z wyjazdu ,zw współpracy jestem zadowolona Panie są do dyspozycji tel. do 17-ej w razie potrzeby oddzwaniają,wyn agrodzenie przed czasem .Przed wyjazdem dobry kontakt mailowy i tel.
Cytować
 
 
0 #18 anka 2014-12-11 18:59
Cytuję Gina:
Pracownicy wiedzą niewiele o podopiecznych. Wstawałam 5 razy w nocy, w umowie o tym brak informacji. Byłam wyczerpana. Pomogła mi rodzina a nie Prestige24. Powiedzieli mi, że rodzina jest ze mnie b. zadowolona, nie dostałam centa więcej.Miałam problem ze zjazdem, pomogła strona niemiecka.

a gdzie Pani była?
Cytować
 
 
0 #17 Gina 2014-12-07 09:28
Pracownicy wiedzą niewiele o podopiecznych. Wstawałam 5 razy w nocy, w umowie o tym brak informacji. Byłam wyczerpana. Pomogła mi rodzina a nie Prestige24. Powiedzieli mi, że rodzina jest ze mnie b. zadowolona, nie dostałam centa więcej.Miałam problem ze zjazdem, pomogła strona niemiecka.
Cytować
 
 
+1 #16 Paulina xd 2014-11-27 12:20
Jest jakis przedzial wiekowy wymagany do podjecia pracy ?
Cytować
 
 
+2 #15 Maria xxx 2014-08-28 14:44
dobra firma :lol:
Cytować
 
 
+1 #14 Jadwiga 2014-08-21 15:51
witam,
odradzam całkowicie, Pan Arkadiusz Kalisz robi wszystko aby na czym może zaoszczędzić sam zarabia najwięcej, nie ma pojęcia o rodzinach, do których jadą opiekunki, jak są problemy umywa ręce.
Cytować
 
 
-2 #13 Magdalena 2 2014-08-21 13:07
Witam. Ja jeżdżę z firmą Prestige 24 h i jestem bardzo zadowolona. Pieniadze zawsze na czas. Raz w tygodniu dzwoniła i pytają jak sytuacja wygląda. Bardzo fajna kadra, jak mam problem dzwonie i szybko jest rozwiązany.Na ofertę od momentu rejestracji czekałam 2 godz a po 4 dniach jechałam juz ma opiekę. Polecam każdemu.
Cytować
 
 
0 #12 Prestige24h 2014-07-29 12:58
Cytuję EwaM.:
Przykro mi, ja mam bardzo negatywne doświadczenia (...) (przecież pogrzeb nie będzie czekał 2 tygodnie).

Pani EWO, z tego co Pani napisała nam w swoim liście, nikt Pani nie zmarł,a firma wywiązała się z 2-tygodniowego okresu wypowiedzenia. Pismo otrzymaliśmy 03/07 a wyjechała Pani z Niemiec 17/07. Przykro nam, że zamieszcza Pani takie opinie, mimo, że robiliśmy wszystko co w naszej mocy
Cytować
 
 
0 #11 Mirosława 2014-07-21 20:35
witam. Ja właśnie 29 lipca wracam do Polski z kontraktu firmy Prestige24h i jestem zadowolona z 9 miesiecznego pobytu w Niemczech. Jestem godna polecen tej firmy. Pieniądze wypłacane na czas, miła i przyjemna kadra. Będe wspołpracować z tą firmą nadal.
Cytować
 
 
+2 #10 EwaM. 2014-07-14 09:49
Przykro mi, ja mam bardzo negatywne doświadczenia z tą firmą. Począwszy od umowy, która jest bardzo nie korzystnie sformułowana, gdzie tylko czytamy jakie to kary firma na nas może nałożyć i za co nas ukarać, na to miast nie ma nic o obowiązkach firmy w stosunku do opiekunki. Gdy mamy jakąś nagłą sytuację rodzinną (choroba lub śmierć bliskiej nam osoby) to musimy to przewidzieć z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, bo taki jest zapis w umowie. A nawet jak złożymy wypowiedzenie na piśmie zachowując wymagany termin, to firma robi wszystko aby nie dotrzymać tej umowy i abyś nie zjechała pomimo że sytuacja rodzinna tego od ciebie wymaga. (przecież pogrzeb nie będzie czekał 2 tygodnie).
Cytować
 
 
-1 #9 Ryszard 2014-01-11 10:18
Witam opiekunki/opiek unowie Nie narodził się jeszcze ktoś kto by wszystkim dogodził,najlep iej narzekać na agencje zamiast wziąść się do roboty, ja pracuje już rok mam 2 rodzinę od 6 tygodni ,przy 2 kontrakcie dostałem podwyżkę sami do mnie zadzwonili i mnie poinformowali,ż e rodzina jest ze mnie bardzo zadowolona mam 100euro podwyżki od stycznia,dostal i referencje i niestety muszę powiedzieć, że od 2 tygodni doszły noce 2/3 razy wstaje do dziadka ,firma przy ostatnim kontakcie powiadomiłem i od razu chcieli dzwonić do syna ja niestety nie narzekam rodzinę mam SUPER,Nie jestem ani krewnym ani pracownikiem biurowym agencji ,dla dobrych opiekunek i opiekunów mogę polecić Prestige24h z Sopotu ,
Cytować
 
 
0 #8 Miła 2014-01-02 17:17
Miła
Zaliczyłam z firmą pierwszy wyjazd jako opiekunka. Pan po tygodniu zadzwonił, zapytał, czy wszystko ok. Czy rodzina dała mi wolne, czy mam internet. Ogólnie moje wrażenie z wyjazdu jest pozytywne pomimo, że były minusy także. Uwaga nie jestem pracownicą agencji, ani krewną pracowników.
Cytować
 
 
+4 #7 ulka27 2013-12-31 09:12
Dzwonili do mnie z tej agencji i pani opowiadała jakie fatalne mają opiekunki, piją, leżą pijane pod podopiecznymi, uciekają zamiast zaczekać na zmianę. Tak sobie myślę, że dobra agencja powinna przyciągać dobre opiekunki.Dlacz ego tu trafiają niedobre?
Cytować
 
 
+5 #6 annabanna 2013-12-29 12:40
Niestety nic dobrego nie napiszę -odradzam.
Opinie dobre piszą pracownicy, mili póki nie złowią nowej opiekunki.
Cytować
 
 
+1 #5 Terka99 2013-11-30 17:14
Dobry Wieczór.
Ja pracuje w Prestige24 już 3lata włąśnie przyjechała do nowej rodziny jestem tydzień ostatnio co pracowała babcie mi zmarła, może Panią joanne50 zmieniłam ponieważ firma na początku mówiła mi że trzeba wstać 3 razy ale niestety ostatnio stan się pogorszył i może trzeba wstawać częściej, włąśnie robię porządki po poprzedniej opiekunce 7 butelek wina zostawiłą za szafą w pokoju opiekunek syf kiła i mogiła ,ale dowiedziałam się już od firmy i rodziny że Pani została zwolniona , a odnośnie płatności wszystko co miałam na umowie co do centa zawsze dostawałam i mam też koleżanki,które nigdy nie zostały oszukane w ręcz przeciwnie wszystkie moje znajome związały się z Prestige24h , także opiekunki 100% profesjonalizm zawsze do 17 godz.są pod telefonem , co piątek zawsze dzwonią kontrolnie i sprawdzają czy wszystko jest w porządku , jak potrzebowałam pieniędzy dostałam zaliczka nawet przed wyjazdem bo byłam w ciężkiej sytuacji !
Cytować
 
 
+5 #4 joanna50 2013-11-23 15:12
Witam
Ja niestety czuję się oszukana.
Wypłatę zaniżono. Wstawałam 6-7 razy w nocy, a przekazano mi,że 3 razy. Byłam ciągle niewyspana.PO 17-ej nie mogłam skontaktować się z biurem.
Cytować
 
 
+2 #3 Karina 2013-10-28 13:41
Witam opiekunki ja też jestem 2 miesiąc na kontrakcie w Prestige24h właśnie przedłużam kontrakt, Super Super rodzina firma Prestige24h ok nie mam żadnych zastrzeżeń mogę tylko polecić ,,, kasę płacą dużo wcześniej niż piszą w dokumentach wszystko zgadza się co do centa ,także moja opinia jak najbardziej na tak ,
Cytować
 
 
-1 #2 Helena 2013-06-07 06:04
Dzień Dobry koleżanki opiekunki , ja pracuję w Prestige24h 2 lata w tym czasie miałam 3 rodziny każda była dobrze sprawdzona przez firmę ,stan podopiecznego pogorszył się doszły nocki firma podwyższyła mi wynagrodzenie.p ieniądze jak potrzebuje dostaje nawet z góry , miałam problemy w domu musiałam zjechać do Pl. na 5 dni wróciłam do Polski nie robili mi problemów , także polecam ,
Cytować
 
 
-3 #1 Alicja 2013-05-25 18:19
Witam , Ja właśnie w pon. wracam do polski z kontraktu z Firmą Prestige24h i mogę napisać że dobry kontakt pieniądze dostawałam zawsze przed czasem nie było żadnych problemów wszystko co było ustalone zastałam na miejscy dzwonili zawsze raz w tygodniu do mnie z Niemiec czy są jakieś problemy interesowali się , rodzinę mam super także za 2 miesiące wracam ,
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here