Opinie lista firm

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Opinie dotyczące firm zajmujących się delegowaniem opiekunek do Niemiec. Opiekunka szukająca pracy może dzięki nim wyrobić sobie opinie odnośnie przyszłego pracodawcy. Poniżej znajduje się lista firm zajmujących się tematem: praca opieka Niemcy. Zapraszam do czytania jak i dodawania swoich komentarzy. Jednocześnie oświadczam, że wszystkie opinie są prywatnymi opiniami użytkowników i nie ponoszę odpowiedzialności za ich treść. Proszę o zachowanie kultury. 

Poniżej znajduję się alfabetyczna lista firm. Jeżeli chcesz dodać, ewentualnie przeczytać opinie proszę kliknąć na nazwę firmy.

24opieka.pl

Abona24

Active IT

Adle

AF-Quality

Agencja Pośrednictwa Pracy - Partner

A&J Partners

Aktivmed24

Alauctus

Altbaum

Alten Care24

Amicus-Senior24

APN

Aterima Med  

Avanti Medic

AVIMA

Avoria

Azpexim

Betreuung M.S.

BONUMO z sercem

Career Investment 

CareMed24

Carework 

Centrum Adiutor

Centrum Edukacyjne Idea

Centrum Eurokontakt    

Centrum Językowe Konik

Centrum Opieki Eproco

Centrum Opieki Samarytanka

Centrum Pracy 24

Credo

Curaform

Eureca Barlinek

Europacare24

Europa Care International

EuropaJob

Favoris

Frigga Work 

FUTURE OPTIONS

Gervita

GKT Serwis

GlobalTech - Job

Glob Centrum Języków Obcych

Global Care

Global Job

Globalis

Global Service M&A

Gowork.pl

GUARDIANSHIP

Hausengel

Helper 24

HELPFUL HAND

Herz 24

Home and Care

House Domowa Opieka

Hr4You

iCare24

Ideal Pflege

Inplus

Interkadra 

Kordis

Laxo Care

Legal

Lukasik Seniorenservice24

Lettau Personal Dienst UG

MDT Agentur Marcel Modrzynski

Meavita24

Medica-24

Medicare24h

Medipe

Med-Pol24

Medwork24

Medvita24

Mikroserwis 

Miranex 

MyCare 24

New Way Work

Novum Carrer

Opieka dla Seniora Roman Wollny

Ost-West Partnervermittlung

Perfekton

Personalservices24

Personal-Serwis-Ost-West

PERSONNEL SOLUTIONS

Pflegeengel24Std

Pflege mit Herzen

Podlaskie Centrum Opiekunek

Polger24

Prestige 24h

Opinie Professional Care 24

Private Care 24

PRO-CARE

ProCare24

Progressio24

Promedica24

Pronobel

Pro Senior

Prosenioren24

Pro-SeniorenCura24

Samarytanin

Seniorenbetreuung Kowal

Seniorenservice 24 UG

Seniorenservice Mirex

Senior Orchidea 24

Senior - Serwis 24 PL

SenioVita

SFB-Nord

SHN Europa

Somedi

Sorglos 24h Betreuung

SunSet Blvd.

Tiger Job

TimeHelp

Time Work

Trefo

WEST-ARBEIT

Winckler Personal

WORK & CARE

Workenter

WORKSPOT

Veritas

Violettas - Pflegeagentur24h

Komentarze   

 
0 #84 fantasta 2014-12-20 09:59
Opieką też zajmuje się trochę panów, tak, że nie tylko są opiekunki, mamy też opiekunów. W niektórych przypadkach znakomicie sobie dają radę i firmy wiedzą o tym.
Cytować
 
 
0 #83 Ewka 124 2014-12-06 17:40
Dodajcie opinie, tak, żeby inni mogli poczytać. Zawsze się może przydać, przynajmniej w ciemno się nie jedzie.
Cytować
 
 
-1 #82 RELIGA 2014-11-24 12:57
Cytuję Ireneusz Jastrząb:
Proszę o opinie o Firmie która zatrudnia Polki do opieki w Niemczech P.Danuty Krawiec z Gevelsberg

BARDZO DOBRA FIRMA JEST LUBLINE EUROPA CARE INTERNATIONAL, JA JADE JUSZ 3 LAT, I NIE ZEKAM, WYPLATY TERMINE, DZEWCZINY MILY.
Cytować
 
 
0 #81 Stefka 60 2014-11-17 22:04
Wszyscy co tutaj wchodzą szukają dobrego pracodawcy, pewnie i tacy tutaj są, nie jest tak źle, znam to z autopsji.
Cytować
 
 
0 #80 Marzena 48 2014-11-07 14:00
Właśnie zjechałam z Niemiec i jestem zadowolona, pierwszy raz w Niemczech byłam i było dobrze, choć niemiecki raczej w stopniu podstawowym.
Cytować
 
 
+1 #79 man 37 2014-10-29 14:25
Ja też pracuję w tej branży jako opiekun i daję sobie radę. W końcu czy my mężczyźni jesteśmy w czymś gorsi? Gotować potrafię, rozmawiać tak i sprzątanie nie jest mi obce. Co więcej potrzeba, wydaje się, że jestem idealnym panem domu.
Cytować
 
 
0 #78 mężczyzna 45 2014-10-28 10:38
Czy dojrzały już mężczyzna może też pracować jako opiekun, mam nadzieję, że tak, że się sprawdzę w tym sfeminizowanym zawodzie.
Cytować
 
 
0 #77 Romka 45 2014-10-25 14:37
Tez pracuję w opiece i to nie od dwóch miesięcy miałam już duzo miejsc pracy i mogę coś o opiece już powiedzieć.
Cytować
 
 
+1 #76 magda 2014-10-24 08:57
do Karola8 - nigdy nie czujemy się , jak w sanatorium. Jesteśmy zawsze na posterunku , wiec czasem jesteśmy , jak niewolnice, czasem trochę mniej.
Dużo kobiet nie widzi swoich pieniędzy , idą na konto , a kobiety te utrzymują swoje rodziny , dzieci , które są w Polsce
Bardzo tym dzieciom współczuję , ze tak musi być
cieszmy się , ze nie ma wojny , bo to najważniejsze
Cytować
 
 
-1 #75 Karola8 2014-10-23 18:02
Tak jest rzeczywiście, jak się dobrze trafi i współpracuje troszkę z rodziną to można się poczuć prawie jak w sanatorium :)- pod warunkiem że sami najpierw pokażemy jak jesteśmy profesjonalni, no i oczywiście z góry ustalając dodatkowe warunki.
Cytować
 
 
0 #74 ona 45 2014-10-22 16:06
Niezły ten spis firm z opieki, nie sadziłam, że jest ich aż tak dużo!
Cytować
 
 
0 #73 Pati 45 2014-10-19 12:21
Tych różnych firm, firemek jest pewnie bardzo dużo. Niektóre tylko kilka opiekunek wysyłają inne to molochy w których pracują setki ludzi.
Cytować
 
 
0 #72 Mała 2014-10-17 17:40
Dziewczyny, ktora zna firmę Familia-Pomeran ian z Mierzyna?. Co to za firma?
Cytować
 
 
0 #71 magda 2014-10-16 06:53
jest nas za dużo. Za dużo jest opiekunek , za mało pracy w Polsce i dlatego nie możemy ustalać reguł.
Młode Polki powinny zakładać rodziny, mieć męża i dzieci . praca opiekunki jest za monotonna dla młodych
Cytować
 
 
0 #70 magda 2014-10-15 18:26
wszystkie firmy są dobre, bo Niemcy potrzebują opiekunek z Polski i do tego są bogaci , wiec płacą na tyle dobrze, ze dobrze ma i firma i opiekunka.
nie marudźcie. Co by było bez tej pracy?
różnica jest taka , ze jedne opiekunki trafia lepiej , inne gorzej. I wtedy jedna praca jest łatwa inna bardzo ciężka , jak np. przy osobie starszej , która budzi w nocy.
Cytować
 
 
0 #69 dorota55 2014-10-14 11:26
prosze podac mi ktora firma polska jest uczciwa
Cytować
 
 
0 #68 Karola 40 2014-10-09 13:22
Też chcę pracować w opiece, dlatego interesują mnie opinie odnośnie firm. Trochę poczytać nie zawadzi i przeanalizować to, co piszą inne opiekunki.
Cytować
 
 
+1 #67 dana 12 2014-10-06 09:46
Cytuję wesoła34:
Nie potrzebuje ktoś do Niemiec wesołej opiekunki. Śmieję się ze wszystkiego, a że śmiech jest zaraźliwy inni też będą się śmiali.

no to gratuluje glupiego smiechu ze wszystkiego ! tez taka jedna przyjechala a ze nie umiała sie dogadać to nadrabiała śmiechem, ale babka miala dosyć bo myslała ze ona jest po prostu głupia i kazała sie jej spakować i wyjechać
Cytować
 
 
0 #66 Opiekunka z Radomia 2014-10-06 09:14
Mi tam jest obojętne, czy jadę jako opiekunka, czy też pomoc domowa, ważne, żeby tylko wypłata wpłynęła na konto o wyznaczonym czasie, a te zawiłości prawne pozostawiam dla Pań w biurze.
Cytować
 
 
0 #65 zoe55 2014-09-28 13:03
[pquote name="Kwiryna"] Wszystkie firmy wpoysyłają nie opiekunki a gospodynie domowe, często służące24h,7 dni w tygodniu, co w prawie niemieckim coś takiego nie istnieje.Nie ma w Polsce nikogo kto by się za to zabrał?
popieram sama tego doswiadzylam nas wysylaja jako opiekunki a niemcy oczekuja od nas pracy jako "robotnicy domowej"
Cytować
 
 
+2 #64 Kwiryna 2014-09-28 12:21
Wszystkie firmy wysyłają nie opiekunki a gospodynie domowe, często służące24h,7 dni w tygodniu, co w prawie niemieckim coś takiego nie istnieje.Nie ma w Polsce nikogo kto by się za to zabrał?
Cytować
 
 
0 #63 Wanda 54 2014-09-26 18:37
Dobrze, że taka stronka z opiniami istnieje, można przeczytać i ustosunkować się do wszystkiego.
Cytować
 
 
+1 #62 iwa 2014-09-22 20:44
Nie polecam firmy Goldene Herbst z Koloni prowadzona przez pania Krolikowska .Zdzieraja jak tylko moga a rozmowa z niektorymi paniami z biura jest katastrofa uwazaja ze wszystkie rozumy pozjadaly co innego pisza na zleceniu a jak sie jest na miejscu to jest zupelnie co innego.Trzeba co miesiac placic 142 euro za dojazd dostaniecie dopiero jak bedziecie zjezdzac do domu .Odradzam okradaja jak moga.Jezeli ktos wie cos o tej firmie prosze napisac.Szukam naprawde dobrej firmy tylko tyle ich jest ze nie mam pojecia z ktora jechac.Pozdrawi am wszystkie panie.
Cytować
 
 
0 #61 ania#39 2014-09-16 10:03
Czy orientuje się ktoś odnośnie w miarę dobrej firmy ,która zatrudnia na umowe o pracę a nie zlecenie ???
Jeśli tak to z góry dziękuję
Cytować
 
 
0 #60 Ewka 2014-08-31 10:56
Prosze o opinie o Gowoork opiekunki.Moze ktos jezdził z tej firmy.Mam zamiar z nimi jechac.Pozdrawi am!!! ;-)
Cytować
 
 
0 #59 Henryk2724 2014-08-22 10:30
Według moich doświadczeń wszystkie agencje ze słowem "Care", nie wiem czy są ze sobą powiązane, ale wiem na pewno,
że zatrudniają niekompetentnyc h pracowników, albo to są świadome manipulacje. Funkcjonuje wśród nich tzw.
czarna lista, na której umieszczają niewygodnych pracowników, tzn. tych niewygodnych dla nich, mających odwagę mówić o braku profesjonalizmu i kompetencji.
Cytować
 
 
0 #58 pracownik z Niemiec 2014-08-10 10:11
Lubię sobie poczytać te opinie, zawsze ciekawych rzeczy mogę się dowiedzieć od innych, którzy już pracowali w tych firmach i mieli styczność. Warto czasami zajrzeć i się przekonać jak działają, tym bardziej jak się chce zacząć współpracę.
Cytować
 
 
+1 #57 danuta laskarzewska 2014-08-07 18:32
Cytuję :
agencja janicki z bytomia jest niewyplacalna ja juz czekam na kase 3 tyg i zawsze slysze glupie tlumacenia z szefem nie ma kontaktu nie dajcie sie panie nabrac na agencje janicki z bytomia

witam ponownie dzis mamy 07.08.14r czekam nadal na kaske od agencij janicki i liopa dzwonie-nikt nie odbiera....pisz e nikt nie odpowiada smieszna malostkoewa firma nie wiadomo z jakiego dzewa sie ta firma urwala.....pewn ie z choinki....nigd y nie wyjezdzajcie na slowo honoru ze umowe przysla na miejsce
Cytować
 
 
-1 #56 luizka 33 2014-08-04 16:34
Jak się szuka pracy to może się ta lista zawsze przydać. Ja tam nie planuję terazx wyjazdu, ale w przyszłości, kto to wie co nas czeka?
Cytować
 
 
0 #55 Aneta_36 2014-07-28 19:36
Witam wszystkie opiekunki. Bardzo proszę o radę. Planuję pierwszy raz wyjechać. Znalazłam ofertę firmy PROPERSONAL. Odpowiada mi. Tyle, że nic o nich nie ma. Opinie stare lub brak. Firma z Olsztyna. Czy ktoś wyjeżdża z tej firmy? Będę wdzięczna za opinię ;)
Cytować
 
 
0 #54 ela43 2014-07-28 10:55
Witam ja wyjechałam pierwszy raz mój niemiecki to podstawy ,ale jakoś udawało mi się dogadać.znowu wracam w to samo miejsce.mam fajną zmienniczkę tylko jedno co mnie denerwuje to to ,że robimy to samo ,a zarabiamy inaczej.
Cytować
 
 
-1 #53 karolina 455 2014-07-23 14:46
Zawsze nowe wiadomości są skarbem i warto coś dodatkowo wiedzieć, też tak do tego podchodzę, choć też mam dystans do tego wszystkiego.
Cytować
 
 
+3 #52 malina 455 2014-07-21 17:09
Ważne, żeby trafić na sprawdzoną firmę, taką, o której inne opiekunki mają dobre zdanie. Każda z nas by tak chciała, dlatego teraz zabieram się do czytania, ciekawa lektura, pewnie zajmie mi to dzisiejszy wieczór!
Cytować
 
 
+1 #51 maria 453 2014-06-28 20:06
Dobrze, że takie stronki istnieją, pozwalają się wymienić doświadczeniami co do firm opiekuńczych, wówczas łatwiej jest podjąć jakąkolwiek decyzje.
Cytować
 
 
+1 #50 stokrotka 45 2014-06-27 18:59
Pokaźna lista firm, pracuję w jednej i jestem na tą chwilę zadowolona, aby tak dalej, mi się podoba, spokojna praca i mili starsi ludzie. Mogłabym tak do emerytury pracować, tylko, żeby sił starczyło.
Cytować
 
 
0 #49 malinka 342 2014-06-23 19:22
Lubię ta pracę i nie zamienię jej na inną. Może to moje powołanie opieka nad starszymi ludźmi. W końcu to robię już 10 lat i jakoś nie mam dość. Też macie podobne odczucia, czy już macie zamiar skończyć?
Cytować
 
 
0 #48 bob 45 2014-06-21 12:42
Mam znajomą, która pracuje w opiece w Niemczech, chwali sobie to zajęcie, ja raczej bym się do tego nie nadawał.
Cytować
 
 
0 #47 katarzyna 444 2014-06-17 17:23
Fajne zajęcie musi to być, że tyle kobiet z Polski pracuje jako opiekunki. Słyszałam, że ten zawód jest właśnie przez nie w Niemczech zdominowany.
Cytować
 
 
0 #46 roberto 454 2014-06-15 18:33
Na opiniach innych zawsze trzeba polegać i przeczytać. Wiadomo różne rzeczy ludzie piszą, tak, że zawsze z dystansem podchodzę do tego, ale jakieś źdźbło prawdy zawsze może być.
Cytować
 
 
0 #45 sam 43 2014-06-14 10:20
Jestem sam i tak naprawdę to jest mi obojętne gdzie jestem, w Polsce czy w Niemczech, w Niemczech przynajmniej zarobię kasę, a w Polsce figę z makiem.
Cytować
 
 
0 #44 martyna 23 2014-06-12 12:48
Ciekawa alternatywa, szkoda, że jestem za młoda, a do tej pracy raczej potrzebują osoby po 30, trochę mi brakuje, teraz uczę się języka niemieckiego.
Cytować
 
 
0 #43 renatka 454 2014-06-11 16:08
Dobry wywiad to podstawa, podobno izraelski jest najlepszy, ale o tym cisza sza bo się wyda, a wywiad pracuje niezauważony, taki jest najlepszy.
Cytować
 
 
0 #42 opiekunka Dortmund 2014-06-11 09:35
Rety, ile mamy, a sądziłam, że może w całej Polsce jest z 20 firm, co wysyłają pracowników do opieki a tutaj pewnie ponad 100. Muszę zabrać się za czytanie i wybiorę kilka najlepszych firm, a potem zadzwonię. Pracę powinnam znaleźć, mam 2 lata doświadczenia i już mówię po niemiecku, a na dodatek jestem obowiązkowa. Biorę się za przeglądanie, zobaczymy.
Cytować
 
 
0 #41 Bożena 56 2014-06-10 14:33
Po kilku latach pracy w opiece jestem o niebo mądrzejsza i wiem jak postępować z firmami opiekuńczymi.
Cytować
 
 
0 #40 latarnik 345 2014-06-09 20:04
Zawsze warto przeczytać, co inni sądzą, jakie mają opinie odnośnie firm z Niemiec. Można chwilę poczytać, nawet mnie to zainteresowało.
Cytować
 
 
0 #39 katarzyna56 2014-06-06 10:15
Zastanawiam się jaki rodzaj transportu wybrać do Essen. Właśnie dostałam zlecenie z jednej z firm, czy jechać od drzwi do drzwi, czy też dużym busem?
Cytować
 
 
0 #38 wesoła34 2014-06-04 16:05
Nie potrzebuje ktoś do Niemiec wesołej opiekunki. Śmieję się ze wszystkiego, a że śmiech jest zaraźliwy inni też będą się śmiali.
Cytować
 
 
0 #37 miła z Mazur 2014-06-03 05:50
O rety, ale tych firm dużo i wszystkie wysyłają opiekunki do Niemiec, jest w czym wybierać, tylko która najlepsza?
Cytować
 
 
0 #36 marząca 23 2014-05-31 17:11
Nie marzeniami człowiek żyje, przyszło mi się zmierzyć z rzeczywistością , szukam pracy i jak na tą chwilę bezskutecznie. Może w opiece coś znajdę, niemiecki ze szkoły znam w miarę.
Cytować
 
 
+2 #35 Danutalaskarzewska@interia.pl 2014-05-30 16:50
agencja janicki z bytomia jest niewyplacalna ja juz czekam na kase 3 tyg i zawsze slysze glupie tlumacenia z szefem nie ma kontaktu nie dajcie sie panie nabrac na agencje janicki z bytomia
Cytować
 
 
0 #34 ona Koło 2014-05-29 15:57
Już 6 lat pracuję i mam nadzieję, że następne 6 lat przepracuję w opiece. Miałam przeważnie szczęście, choć raz trafiłam na piekielne zlecenie, różnie to bywa w tym zawodzie i można różnie trafić.
Cytować
 
 
0 #33 rumak 34 2014-05-28 11:22
Człowiek rodzi się głupi i głupi umiera, do takiego wniosku dochodzę po przeczytaniu opinii, ale coś tam mi zaczyna świtać, może jakiś promyk słońca zza chmury?
Cytować
 
 
+1 #32 katarzyna674 2014-05-27 12:11
Firmy wysyłające do opieki bywają różne, dlatego warto przeczytać opinie dotyczące tych firm. Ja przeczytałam większość i teraz już wiem, z jaką firmą warto wyjechać do pracy.
Cytować
 
 
+1 #31 urszula 45 2014-05-26 14:52
Wiadomo, że bardzo dużo opiekunek pracuje na czarno, sama znam kilka, choć wydaje mi się, że wiecej zarabiają te na legalu, no i mają też ubezpieczenie, ale to ich sprawa, jak.
Cytować
 
 
0 #30 on 56 2014-05-25 14:00
Aż tyle tych firm, aż mnie zatkało, nie sądziłem, że aż tyle firm z Polski wysyła opiekunki do Niemiec. Słyszałem, że około 200 tys opiekunek pracuje w Niemczech, ale większość na czarno.
Cytować
 
 
+1 #29 ona 5632 2014-05-23 19:43
Przed podjęciem każdej pracy trzeba zasięgnąć języka, co też uczyniłam. Teraz jestem o kilka rzeczy mądrzejsza i mogę jechać do pracy w Niemczech. Chcę zostać opiekunką, początki bywają trudne, nie wiem jak zacząć, ale mam znajome dziewczyny, które pomagają. :roll:
Cytować
 
 
-2 #28 pracowita 43 2014-05-23 09:20
Szukam pracy w opiece, jestem pracowita, może znajdę tutaj coś dobrze płatnego.
Cytować
 
 
+1 #27 opiekunka 1234 2014-05-20 17:09
Naczytałam się tych opinii i wcale nie jestem mądrzejsza tylko głupsza, co też ludzie nie wypisują, ciekawa lektura na wieczór.
Cytować
 
 
0 #26 rencistka z Polski 2014-05-19 21:08
Teraz na rencie przydałoby się trochę dorobić, dlatego szukam zajęcia by pomóc trochę rodzinie. Pewnie wiele pan dlatego wyjezdza.
Cytować
 
 
0 #25 kobieta 32 2014-05-19 13:32
Szukam uczciwej firmy i dlatego tutaj zajrzałam. Zobaczę, przeczytam i może podejmę jakąś decyzję.
Cytować
 
 
0 #24 opiekunka Maria 2014-05-18 11:35
Warto się przyjrzeć i poczytać, lektura na wieczór gwarantowana. Wiele się dowiecie o firmach wysyłających opiekunki do Niemiec. Może znajdziecie firmę w której obecnie pracujecie.
Cytować
 
 
0 #23 kasia123 2014-05-16 15:05
Pomocna rzecz w znalezieniu pracy w Niemczech.
Cytować
 
 
0 #22 opiekuna Dorota 2014-05-15 19:53
Poczytałam sobie opinie, jest tego trochę, ciekawa lektura, tylko czasu miałam trochę mało, żeby wszystkie firmy z opieki przejrzeć. W sumie warto, mam jakiś pogląd na to jak działają i które są wiarygodne.
Cytować
 
 
0 #21 monika 345 2014-05-15 15:16
Szukam pracy jako opiekunka, nie znajdzie się dla mnie jakieś zatrudnienie. Doświadczenie w miarę mam tylko z językiem niemieckim gorzej, ale szybko się nauczę.
Cytować
 
 
0 #20 Wanda 222 2014-05-14 18:51
Opinie odnośnie firm zawsze się przydadzą, dla szukających firm z opieki. Trzeba zawsze się zastanowić w jakiej firmie pracować, żeby nie wpaść.
Cytować
 
 
0 #19 Natalia 341 2014-05-10 18:50
Już teraz zastanawiam się jaką pracę podjąć i gdzie, opinie pozwolą wybrać dobrą firmę. Ważna jest nie tylko płaca ale też solidność danej firmy, dlatego tutaj jestem i z ciekawością przeglądam komentarze.
Cytować
 
 
0 #18 man 342 2014-05-03 17:05
Czy mężczyźni są dobrymi opiekunami, tego nie wiem, ale mój kolega wyjeżdża do Niemiec i jest zadowolony z zarobków. Mówi praca jak każda, tylko trochę monotonna, ale siedzi już 7 lat i jakoś daje radę.
Cytować
 
 
0 #17 Mazur 44 2014-05-02 19:01
Z okolic Olszyna wyjeżdża dużo kobiet do pracy w Niemczech. Wiem, bo kilka moich znajomych też.
Cytować
 
 
0 #16 szaman 111 2014-04-30 15:00
Nie posiadam doświadczenia w opiece, nie wiem czy mam szansę poszukać coś w Niemczech, zobaczymy, może będę miał szczęście, które zawsze trochę w życiu jest potrzebne. Bez niego ni rusz i lepiej nic nie robić!
Cytować
 
 
0 #15 kasia 700725@wp.pl 2014-03-24 23:47
Dobrze że takie firmy jak ADIUTOR pomagają w uzyskaniu pracy.żal tylko tycch opiekunek które nie wiedza że są wykorzystywane i okradane.Podam przykład osoba podopieczna płaci firmie za pracę opiekunki 1450euro, a pacownik 750.Firma rekrutująca pwinna zarabiać ale takie proporcje to zwykłe złodziejstwo.Ni ewiedza prawna opiekunek jest wykorzystywana przez firmy tworzące nie korzystne umowydla pracownika.Pole cam kont.z pawnikiem,nawet bezpłatny który uświadomi z
że takie umowy można wypowiedzieć z wielu powodów ,bez zadnych konsekwencji.Na jważniejszym powodem jest tylko jednostronna korzyść.Panie nie dajcie się okradać,nie wierzcie i nie bójcie się walczyc o swoje ciezko zapracowane penia dze.to jest wyzysk iobłuda.Oni się bogacą awy nic.Firmy niemickie też biorą 1500 ale pracownik ma1250 a oni też zarabiają ale uczciwie.
Cytować
 
 
+1 #14 Miłosz 2014-03-16 15:52
Niezła lista firm, muszę przejrzeć opinie i sprawdzić jakie są porządne firmy. Trochę czasu mi to zajmie, ale może i warto, zobaczymy.
Cytować
 
 
-1 #13 PHILADELPHIA 43 2014-02-23 21:34
;-) skad wy bierzecie te dziwolagi--te smieszne nazwy? :lol: niemam zaufania do tych firm kogucik ;-)
Cytować
 
 
+2 #12 PHILADELPHIA 43 2014-02-23 21:31
Cytuję goska:
polecam firme Laxo nie placa rewelacyjnie,w sumie jak wiekszosc firm ale jest normalna umowa i calkiem mili w biurze ;-) pozdrawiam

i co tobie po milej rozmowie w biurze..przez telefon? kasa sie liczy...a nie rozmowki za te 24 h
Cytować
 
 
0 #11 PHILADELPHIA 43 2014-02-23 21:29
Cytuję ilona:
Czy ma ktoś może namiary na firmę która załatwia prace w opiece ale na warunkach (umowie) niemieckiej

soorglos i haus engel-pol legal pol nielegal :roll: jest jeszcze schuba -oszolom...
Cytować
 
 
0 #10 ilona 2014-02-17 16:34
Czy ma ktoś może namiary na firmę która załatwia prace w opiece ale na warunkach (umowie) niemieckiej
Cytować
 
 
+2 #9 Paolincia 2014-02-17 09:51
CZY ZNA KOŚ MOŻE OSOBY PRYWATNE KTÓRE ZAŁATWIAJĄ PRACE DLA MĘŻCZYZN, JAKO OPIEKUN OSÓB STARSZYCH??
Cytować
 
 
0 #8 goska 2014-02-05 14:55
polecam firme Laxo nie placa rewelacyjnie,w sumie jak wiekszosc firm ale jest normalna umowa i calkiem mili w biurze ;-) pozdrawiam
Cytować
 
 
0 #7 Ela 2014-01-30 13:58
Proszę uważać na firmę Eureca z Gorzowa.Lewe umowy i marne grosze, nie dajcie się nabrać.
Cytować
 
 
-2 #6 kira 2014-01-02 12:30
Czy ktoś współpracował z firma Germania z Koszalina? Czytałam kilka opinii, same pozytywne, ale może ktoś wie więcej o tej firmie?
Cytować
 
 
+1 #5 Ewaaa 2013-10-04 08:22
Cytuję Paolincia:
PROSZĘ O DODANIE OPINII Agencja pracy tymczasowej WORKSPOT Borys Morawiak w Międzyrzeczu

nie polecam!
Cytować
 
 
-8 #4 Paolincia 2013-09-02 11:24
PROSZĘ O DODANIE OPINII Agencja pracy tymczasowej WORKSPOT Borys Morawiak w Międzyrzeczu
Cytować
 
 
0 #3 Kasiap 2013-05-04 19:53
Witam,znacie może jakąś agencję,która proponuje pracę opiekunkom osób starszych w Belgii bądz Niemczech,gdzie wymagany jest język francuski.Nie mogę nigdzie znależć,tylko sporo jest ofert z językiem niemieckim.Ewen tualnie może być agencja,gdzie wymagany jest podstawowy niemiecki.Za jakąkolwiek podpowiedz będę bardzo wdzięczna.Pozdr awiam
Cytować
 
 
-18 #2 Ireneusz Jastrząb 2013-04-21 09:06
Proszę o opinie o Firmie która zatrudnia Polki do opieki w Niemczech P.Danuty Krawiec z Gevelsberg
Cytować
 
 
-7 #1 doris 2013-03-25 22:22
prosze o opinie o firmie Helpful Hand z Lublina
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here