Opinie lista firm

Drukuj
Kategoria: Praca opiekunka
Opublikowano Administrator

Opinie dotyczące firm zajmujących się delegowaniem opiekunek do Niemiec. Opiekunka szukająca pracy może dzięki nim wyrobić sobie opinie odnośnie przyszłego pracodawcy. Poniżej znajduje się lista firm zajmujących się tematem: praca opieka Niemcy. Zapraszam do czytania jak i dodawania swoich komentarzy. Jednocześnie oświadczam, że wszystkie opinie są prywatnymi opiniami użytkowników i nie ponoszę odpowiedzialności za ich treść. Proszę o zachowanie kultury. 

Poniżej znajduję się alfabetyczna lista firm. Jeżeli chcesz dodać, ewentualnie przeczytać opinie proszę kliknąć na nazwę firmy.

24opieka.pl

Abona24

Active IT

Adle

AF-Quality

Agencja Pośrednictwa Pracy - Partner

A&J Partners

Aktivmed24

Alauctus

Altbaum

Alten Care24

Amicus-Senior24

APN

Aterima Med  

Avanti Medic

Avoria

Azpexim

Betreuung M.S.

BONUMO z sercem

Career Investment 

Care For Seniors

CareMed24

Carework 

Centrum Adiutor

Centrum Edukacyjne Idea

Centrum Eurokontakt    

Centrum Językowe Konik

Centrum Opieki Eproco

Centrum Opieki Samarytanka

Centrum Pracy 24

Credo

Curaform

Eureca Barlinek

Europacare24

Europa Care International

EuropaJob

Favoris

Frigga Work 

FUTURE OPTIONS

GKT Serwis

GlobalTech - Job

Glob Centrum Języków Obcych

Global Care

Global Job

Globalis

Global Service M&A

GUARDIANSHIP

Hausengel

Helper 24

HELPFUL HAND

Herz 24

Home and Care

House Domowa Opieka

Hr4You

iCare24

Ideal Pflege

Inplus

Interkadra 

Kar-gos

Kordis

Laxo Care

Legal

Lukasik Seniorenservice24

Lettau Personal Dienst UG

MDT Agentur Marcel Modrzynski

Meavita24

Medica-24

Medicare24h

Medipe

Med-Pol24

Medwork24

Medvita24

Mikroserwis 

Miranex 

MyCare 24

New Way Work

Novum Carrer

Opieka dla Seniora Roman Wollny

Ost-West Partnervermittlung

Perfekton

Personalservices24

Personal-Serwis-Ost-West

PERSONNEL SOLUTIONS

Pflegeengel24Std

Pflege mit Herzen

Podlaskie Centrum Opiekunek

Polger24

PRC24

Prestige 24h

Opinie Professional Care 24

Private Care 24

PRO-CARE

ProCare24

Progressio24

Promedica24

Pronobel

Pro Senior

Prosenioren24

Pro-SeniorenCura24

Samarytanin

Seniorenbetreuung Kowal

Seniorenservice 24 UG

Seniorenservice Mirex

Senior Orchidea 24

Senior - Serwis 24 PL

SenioVita

SFB-Nord

SHN Europa

Somedi

Sorglos 24h Betreuung

SunSet Blvd.

Tiger Job

TimeHelp

Time Work

Trefo

WEST-ARBEIT

Winckler Personal

WORK & CARE

Workenter

WORKSPOT

Veritas

Violettas - Pflegeagentur24h

Komentarze   

 
0 #52 malina 455 2014-07-21 17:09
Ważne, żeby trafić na sprawdzoną firmę, taką, o której inne opiekunki mają dobre zdanie. Każda z nas by tak chciała, dlatego teraz zabieram się do czytania, ciekawa lektura, pewnie zajmie mi to dzisiejszy wieczór!
Cytować
 
 
0 #51 maria 453 2014-06-28 20:06
Dobrze, że takie stronki istnieją, pozwalają się wymienić doświadczeniami co do firm opiekuńczych, wówczas łatwiej jest podjąć jakąkolwiek decyzje.
Cytować
 
 
0 #50 stokrotka 45 2014-06-27 18:59
Pokaźna lista firm, pracuję w jednej i jestem na tą chwilę zadowolona, aby tak dalej, mi się podoba, spokojna praca i mili starsi ludzie. Mogłabym tak do emerytury pracować, tylko, żeby sił starczyło.
Cytować
 
 
0 #49 malinka 342 2014-06-23 19:22
Lubię ta pracę i nie zamienię jej na inną. Może to moje powołanie opieka nad starszymi ludźmi. W końcu to robię już 10 lat i jakoś nie mam dość. Też macie podobne odczucia, czy już macie zamiar skończyć?
Cytować
 
 
0 #48 bob 45 2014-06-21 12:42
Mam znajomą, która pracuje w opiece w Niemczech, chwali sobie to zajęcie, ja raczej bym się do tego nie nadawał.
Cytować
 
 
0 #47 katarzyna 444 2014-06-17 17:23
Fajne zajęcie musi to być, że tyle kobiet z Polski pracuje jako opiekunki. Słyszałam, że ten zawód jest właśnie przez nie w Niemczech zdominowany.
Cytować
 
 
0 #46 roberto 454 2014-06-15 18:33
Na opiniach innych zawsze trzeba polegać i przeczytać. Wiadomo różne rzeczy ludzie piszą, tak, że zawsze z dystansem podchodzę do tego, ale jakieś źdźbło prawdy zawsze może być.
Cytować
 
 
0 #45 sam 43 2014-06-14 10:20
Jestem sam i tak naprawdę to jest mi obojętne gdzie jestem, w Polsce czy w Niemczech, w Niemczech przynajmniej zarobię kasę, a w Polsce figę z makiem.
Cytować
 
 
0 #44 martyna 23 2014-06-12 12:48
Ciekawa alternatywa, szkoda, że jestem za młoda, a do tej pracy raczej potrzebują osoby po 30, trochę mi brakuje, teraz uczę się języka niemieckiego.
Cytować
 
 
0 #43 renatka 454 2014-06-11 16:08
Dobry wywiad to podstawa, podobno izraelski jest najlepszy, ale o tym cisza sza bo się wyda, a wywiad pracuje niezauważony, taki jest najlepszy.
Cytować
 
 
0 #42 opiekunka Dortmund 2014-06-11 09:35
Rety, ile mamy, a sądziłam, że może w całej Polsce jest z 20 firm, co wysyłają pracowników do opieki a tutaj pewnie ponad 100. Muszę zabrać się za czytanie i wybiorę kilka najlepszych firm, a potem zadzwonię. Pracę powinnam znaleźć, mam 2 lata doświadczenia i już mówię po niemiecku, a na dodatek jestem obowiązkowa. Biorę się za przeglądanie, zobaczymy.
Cytować
 
 
0 #41 Bożena 56 2014-06-10 14:33
Po kilku latach pracy w opiece jestem o niebo mądrzejsza i wiem jak postępować z firmami opiekuńczymi.
Cytować
 
 
0 #40 latarnik 345 2014-06-09 20:04
Zawsze warto przeczytać, co inni sądzą, jakie mają opinie odnośnie firm z Niemiec. Można chwilę poczytać, nawet mnie to zainteresowało.
Cytować
 
 
0 #39 katarzyna56 2014-06-06 10:15
Zastanawiam się jaki rodzaj transportu wybrać do Essen. Właśnie dostałam zlecenie z jednej z firm, czy jechać od drzwi do drzwi, czy też dużym busem?
Cytować
 
 
+1 #38 wesoła34 2014-06-04 16:05
Nie potrzebuje ktoś do Niemiec wesołej opiekunki. Śmieję się ze wszystkiego, a że śmiech jest zaraźliwy inni też będą się śmiali.
Cytować
 
 
0 #37 miła z Mazur 2014-06-03 05:50
O rety, ale tych firm dużo i wszystkie wysyłają opiekunki do Niemiec, jest w czym wybierać, tylko która najlepsza?
Cytować
 
 
0 #36 marząca 23 2014-05-31 17:11
Nie marzeniami człowiek żyje, przyszło mi się zmierzyć z rzeczywistością , szukam pracy i jak na tą chwilę bezskutecznie. Może w opiece coś znajdę, niemiecki ze szkoły znam w miarę.
Cytować
 
 
+2 #35 Danutalaskarzewska@interia.pl 2014-05-30 16:50
agencja janicki z bytomia jest niewyplacalna ja juz czekam na kase 3 tyg i zawsze slysze glupie tlumacenia z szefem nie ma kontaktu nie dajcie sie panie nabrac na agencje janicki z bytomia
Cytować
 
 
0 #34 ona Koło 2014-05-29 15:57
Już 6 lat pracuję i mam nadzieję, że następne 6 lat przepracuję w opiece. Miałam przeważnie szczęście, choć raz trafiłam na piekielne zlecenie, różnie to bywa w tym zawodzie i można różnie trafić.
Cytować
 
 
0 #33 rumak 34 2014-05-28 11:22
Człowiek rodzi się głupi i głupi umiera, do takiego wniosku dochodzę po przeczytaniu opinii, ale coś tam mi zaczyna świtać, może jakiś promyk słońca zza chmury?
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Custom text here