Przyłącz się!

Dołącz do społeczności, poznaj nowych i ciekawych ludzi!

Zaloguj się przez Facebook
Wszyscy użytkownicy
Zobacz wszystkie
opiekunka dodał(a) film. 1 godzinę temu 15 minut(y)

Gorąco warto iść na loda

Jak to Pani Ewa postawiała loda

opiekunka udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Opiekunka zdjęcia 1 godzinę temu 23 minut(y)

Ten to jest przyzwyczajony do takich upałów, ja już wysiadam.

Vippp zmienił(a) swoje zdjęcie profilowe. 9 godziny 15 minut(y)

Zastanawiam się dlaczego Warszawiacy nie są w Polsce lubiani, jakie są tego przyczyny?

masaz Wolsztyn Oni maja totalny luzik do obowiazkow. Kiedys prowadzilam wyklady i ja moglam jechac nad ranem do Warszawy, by byc o 9-ej, a ludzie spokojnie po... Pokaż więcej 1 godzinę temu 40 minut(y)
loader
loader
Attachment
Malgocha30 udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Malgocha30 zdjęcia 15 godziny 37 minut(y)

Świat jest piękny i trzeba z tego korzystać. Obserwujmy świat i to co nas otacza.

masaz Wolsztyn Wspanialy widok. Czasami mam ochote byc takim malutkim sputnikiem. 1 godzinę temu 23 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia 16 godziny 7 minut(y)

Zapomnialam, bo teraz goraco, ze mozna zrobic wode smakowa. Smieszne, ale jak wiem, ze bede miala gosci na drugi dzien, to robie taka wode i dziwne pewnie bo w sloikach. Np. kroje sobie ogorka, wrzucam swieza miete z ogrodka i zalewam przegotowana woda. Zostawiam to w lodowce na noc i po dodaniu lodu smakuje naprawde fajnie. Rano przelewam do dzbanka i robie druga taka wode. mozna uzyc jablek, albo pomaranczy czy cytryn. Probujcie.

Malgocha30 Piękna sprawa, zapomniałam już że można taką wodę zrobić. Ja to tylko podaję wodę z cytryną, ale teraz spróję inaczej. 15 godziny 52 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia 16 godziny 16 minut(y)

Zakwitly u mnie troche pozniej niezapominajki bo polnocna strona, ale powiem, ze sa piekne.

masaz Wolsztyn Niezapominajki sa pieknymi kwiatkami i bardzo je lubie, takze stokrotki, ale co roku sieje maciejke, bo tak pieknie wieczorem pachnie latem. 1 godzinę temu 21 minut(y)
loader
loader
Attachment

Gowork123 posted a new classified Item "Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:11:14 Expiring on : 2015-08-01 15:11:14

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekunka do osoby starszej w Niemczech"

Opiekunka do osoby starszej w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:10:10 Expiring on : 2015-08-01 15:10:10

Gowork123 posted a new classified Item " Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych"

Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:09:09 Expiring on : 2015-08-01 15:09:09

Gowork123 posted a new classified Item "Praca w opiece, Niemcy"

Praca w opiece, Niemcy

Price : € 1,200.00 EUR Createddate : 2015-07-02 15:08:06 Expiring on : 2015-08-01 15:08:06

Gowork123 posted a new classified Item "Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!"

Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:06:26 Expiring on : 2015-08-01 15:06:26

Gowork123 posted a new classified Item "Pani Helga poszukuje opiekunki, Niemcy"

Pani Helga poszukuje opiekunki, Niemcy

Price : € 1,150.00 EUR Createddate : 2015-07-02 15:05:03 Expiring on : 2015-08-01 15:05:03

Samanta dodał(a) film. 21 hours ago

Chcesz mieć oryginalną ścianę?

Malujemy swoje ściany

Mam pomysł na pomalowanie swojej ściany, a Wy?

Wiktoria Ja kiedys mialam tapete i z lenistwa nie chcialo mi sie jej zmieniac, bo roboty huk. Wzielam wiec farbe i pomalowalam. Widac tylko gesta strukture,... Pokaż więcej 16 godziny 32 minut(y)
loader
loader
Attachment
Samanta skomentował(a) Malgocha30 zdjęcie 21 godziny 11 minut(y)

Nie jest chyba najlepiej. Klucz chyba zardzewiał i już żadnego zamka nie otworzy.

Trochę zardzewiały, tak wygląda klucz do mego serca. Dawno widać nie był w użytku i przez to wygląda jak wygląda. Tak dokładnie to nie wiadomo, czy otworzy jeszcze zamek.
Samanta skomentował(a) opiekunka zdjęcie 21 godziny 18 minut(y)

Zdaje się, że teraz stonka atakuje. Ciekawe jak się u mnie znalazła. Mam posadzonego jednego ziemniaka i obserwuję jego wzrost. Ogrodniczka ze mnie żadna, ale lubię eksperymentować z roślinami.

Samanta i 4 innych osób skomentowało Pepe film 21 godziny 23 minut(y)

Ja zawsze staram się być sobą, w każdej sytuacji.

Kobiety potrafią zazdrościć.

Dowiecie się tutaj dlaczego faceci mają lepiej?

opiekunka udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Opiekunka zdjęcia Wczoraj

Gorąco u mnie jak na pustyni. Człowiek szuka ochłody, gdzie tutaj w takich warunkach o pracy myśleć. Jakiś dodatek do pracy szkodliwej by się przydał, w Grecji chyba taki mają?

Bartoszek To Ty się Beduinami w Afryce opiekujesz, dobrze tam płacą? Jak tak to może i ja się do tej pracy załapię. Lubię ciepło no i kasę, jeżeli płacą za... Pokaż więcej Wczoraj
loader
loader
Attachment
Wiktoria Bartoszek, lepiej zaopiekuj sie wielbladami, bo chyba Ci o to chodzi co? 16 godziny 30 minut(y)
loader
loader
Attachment