Przyłącz się!

Dołącz do społeczności, poznaj nowych i ciekawych ludzi!

Zaloguj się przez Facebook
Wszyscy użytkownicy
Zobacz wszystkie
Apolonia skomentował(a) Bartoszek zdjęcie 3 godziny 1 minutę temu

A pierwsze koty za płoty.

Kocury już wygrzewają się na sztachetach. To znak, że wiosna już zapanowała. Znacie powiedzenie w marcu koty, w kwietniu psy a w maju my?
opiekunka skomentował(a) ten Wiktoria film 4 godziny 35 minut(y)

Mniam mniam, a ja jestem w trakcie gotowania obiadu i muszę czasami zerknąć, czy wszystko na swoim miejscu, czy czasami się coś nie przypaliło, swądu teraz nie czuję, więc chyba wszystko ok?

Gotuj z Fają

Duszonka w kociolku

Gowork123 posted a new classified Item "Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 10:08:05 Expiring on : 2015-08-27 10:08:05

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekunka do osoby starszej w Niemczech"

Opiekunka do osoby starszej w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 10:06:04 Expiring on : 2015-08-27 10:06:04

Gowork123 posted a new classified Item "Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych"

Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 10:04:18 Expiring on : 2015-08-27 10:04:18

Gowork123 posted a new classified Item "Poszukujemy osób chętnych do pracy w Niemczech"

Poszukujemy osób chętnych do pracy w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 09:59:51 Expiring on : 2015-08-27 09:59:51

Gowork123 posted a new classified Item "Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!"

Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 09:58:28 Expiring on : 2015-08-27 09:58:28

Gowork123 posted a new classified Item "Seniorka poszukuje opiekunki na terenie Niemiec"

Seniorka poszukuje opiekunki na terenie Niemiec

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-28 09:54:26 Expiring on : 2015-08-27 09:54:26

poli dodał(a) zdjęcie do galerii Police zdjęć w grupie w grupe Police

Nasze samochody z Polic. Reklamują Police na całym świecie i przez to nasze miasto jest wszędzie znane.

Nasze samochody z Polic. Reklamują Police na całym świecie i przez to nasze miasto jest wszędzie znane.
opiekunka Piękna ta limuzyna z Polic, macie tam jakąś fabrykę samochodów? 4 godziny 38 minut(y)
loader
loader
Attachment
Pepe i Marek45 skomentowało Bartoszek zdjęcie 5 godziny 40 minut(y)

Proszę, tylko nie w pracy, w pracy się nie pije.

administrator rozpoczął(a) nową dyskusję18 godziny 12 minut(y)

Halinów to moje miasto

Mieszkając w Halinowie pewnie możesz nam powiedzieć co to za miasto, jak się w nim mieszka. Dołącz do nas i pisz co się w Halinowie dzieje. Jak się dobrze rozejrzycie to znajdziecie dużo tematów. Zapraszam wszystkich z Halinowa i okolic.

Halinów
Bartoszek udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Bartoszek zdjęcia 19 godziny 10 minut(y)

Chyba przestanę tutaj pisać i dzielić się moimi pomysłami, bo tylko ogłoszenia i jakieś miasta. Zaczęło mnie to wkurzać. Jak są porządne wpisy, to praktycznie zaraz znikają. Zresztą moje też. No przecież jesteśmy opiekunami i musimy sobie i pomagać i razem się pośmiać, no bo gdzie?

Jednak brak snu okazuje sie niezla nauka. Technika Freeline Skates jest swietna, ale to co mlodzi wyprawiaja to dla mnie wystep cyrkowcow. Sa to wrotki z dwoma kolkami i wyklejone papierem sciernym dla lepszej przyczepnosci, pochodza ze Stanow, ale totalnie opanowaly Daleki Wschod. Tutaj Taipei tez w Tajwanie.

bez tytułu

Zobaczcie co wyprawiaja na Tajwanie. Podobny filmik z tym "Ringmanem" ogladalam dzisiaj pozna noca, bo nie moglam spac. Jest wtedy taki program o swiecie i pokazuja tam rozne zaskakujace rzeczy. Polecam, jesli ktos nie spi i maka ochote czegos sie dowiedziec.

Coolest Street Performers

Tajwan

administrator rozpoczął(a) nową dyskusjęWczoraj

Hajnówka moim miastem

Każdy może dołączyć do grupy Hajnówka i pisać co się w tym mieście wydarzyło. Żeby to uczynić zarejestruj się na tym portalu a potem dołącz do grupy. Szukasz znajomych, przyjaciół, a może tylko chcesz pogadać? Nasz strona stoi otworem, dołącz, Hajnówka to Twoje miasto.

Hajnówka
administrator rozpoczął(a) nową dyskusjęWczoraj

Gubin Twoim miastem

Gubin to Twoje miasto. Nie możesz się jakoś odnaleźć, dołącz do nas, do grupy Gubin. Może znajdziesz przyjaciół, a może podyskutujesz z innymi użytkownikami. Możliwości jest znacznie więcej. Wejdź i się zarejestruj, a potem dołącz do Gubina.

Gubin
administrator rozpoczął(a) nową dyskusjęWczoraj

Gryfów Śląski to moje miasto

Jesteś tutaj, to dołącz do grupy Gryfów Śląski. Dzielą Ciebie tylko dwa kroki. Zarejestruj się na naszej stronie, a potem dołącz do tej grupy. Będziesz mógł pisać, dodawać nowe tematy, może poznasz nowych ludzi? Bądź aktywny i pisz co nowego się wydarzyło.

Gryfów Śląski