Przyłącz się!

Dołącz do społeczności, poznaj nowych i ciekawych ludzi!

Zaloguj się przez Facebook
Wszyscy użytkownicy
Zobacz wszystkie
Anna 44 udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Anna 44 zdjęcia 1 godzinę temu 1 minutę temu

Upały dają nam się we znaki. Moje sprzedawczynie czereśni i resztek truskawek biedne stały prawie cały dzień pod parasolem, ale w upale. A to, że widzimy się codziennie i nie miałam czasu nawet z nimi wypić kawy, wpadłam na pomysł kupna lodów i tak uszczęśliwiłam dwie osoby za 1,60zł. a co tam, za rok i tak będą znowu.

Gowork123 posted a new classified Item "Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:21:21 Expiring on : 2015-08-02 14:21:21

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekunka do osoby starszej w Niemczech"

Opiekunka do osoby starszej w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:19:23 Expiring on : 2015-08-02 14:19:23

Gowork123 posted a new classified Item "Opiekunka do osoby starszej w Niemczech"

Opiekunka do osoby starszej w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:19:11 Expiring on : 2015-08-02 14:19:11

Gowork123 posted a new classified Item "Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych"

Praca w Niemczech od zaraz dla opiekunki osób starszych

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:17:56 Expiring on : 2015-08-02 14:17:56

Gowork123 posted a new classified Item " Praca w opiece, Niemcy"

Praca w opiece, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:16:55 Expiring on : 2015-08-02 14:16:55

Gowork123 posted a new classified Item "Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!"

Praca opiekuna osób starszych czeka na Ciebie!

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:15:53 Expiring on : 2015-08-02 14:15:53

Gowork123 posted a new classified Item "Pani Wilhelmina poszukuje opiekunki, Niemcy"

Pani Wilhelmina poszukuje opiekunki, Niemcy

Price : € 1,150.00 EUR Createddate : 2015-07-03 14:14:10 Expiring on : 2015-08-02 14:14:10

Polmedicus Sp. z o.o. Sp. K. posted a new classified Item "Praca dla Opiekunek i Opiekunów osób starszych w Niemczech"

Praca dla Opiekunek i Opiekunów osób starszych w Niemczech

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-03 14:03:05 Expiring on : 2015-08-02 14:03:05

Anna 44 dodał(a) film. 7 godziny 2 minut(y)

Ostatnio oglądałam film o weselach tureckich i przypomniał mi się utwór, który poznałam dawno temu jak byłam u tureckiej rodziny na Kreuzbergu w Berlinie. Do dzisiaj mam płytę, bo wtedy poznałam muzykę turecką, a kolega mi nagrał.

Isyankar

Mustafa Sandal & Gentelman

masaz Wolsztyn udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Masaz Wolsztyn zdjęcia 7 godziny 51 minut(y)

Konczy sie powoli sezon na truskawki, chociaz niektorzy dzialkowicze maja taka odmiane, ktora owocuje do pierwszych przymrozkow. Ja za to lubie czeresnie i jutro pieke z nimi placek, ale dzisiaj wrzucilam przepis na babke jak kogos interesuje.

Anna 44 Ale ciasteczko. Jutro będe piec. Masaz, podpuściłaś mnie nieźle. Mam czerwoną porzeczkę, to zaszaleję. 6 godziny 57 minut(y)
loader
loader
Attachment
opiekunka dodał(a) film. 10 godziny 54 minut(y)

Gorąco warto iść na loda

Jak to Pani Ewa postawiała loda

masaz Wolsztyn No niezle niezle. 8 godziny 41 minut(y)
loader
loader
Attachment
Anna 44 Powoli zaczyna być naprawdę gorąco, więc proponuję zrobić mały zapasik lodów, by można było się ochłodzić w te gorączki. 6 godziny 42 minut(y)
loader
loader
Attachment
opiekunka udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Opiekunka zdjęcia 11 godziny 3 minut(y)

Ten to jest przyzwyczajony do takich upałów, ja już wysiadam.

Anna 44 Kolega wczoraj do mnie napisał maila, że w Niemczech prawie 40 stopni ciepła. Ja kiedyś miałam 40 w cieniu na Stelli w Kolonii. To było straszne. Po... Pokaż więcej 6 godziny 40 minut(y)
loader
loader
Attachment
Vippp zmienił(a) swoje zdjęcie profilowe. 18 godziny 54 minut(y)

Zastanawiam się dlaczego Warszawiacy nie są w Polsce lubiani, jakie są tego przyczyny?

masaz Wolsztyn Oni maja totalny luzik do obowiazkow. Kiedys prowadzilam wyklady i ja moglam jechac nad ranem do Warszawy, by byc o 9-ej, a ludzie spokojnie po... Pokaż więcej 11 godziny 19 minut(y)
loader
loader
Attachment
Malgocha30 udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Malgocha30 zdjęcia Wczoraj

Świat jest piękny i trzeba z tego korzystać. Obserwujmy świat i to co nas otacza.

masaz Wolsztyn Wspanialy widok. Czasami mam ochote byc takim malutkim sputnikiem. 11 godziny 2 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia Wczoraj

Zapomnialam, bo teraz goraco, ze mozna zrobic wode smakowa. Smieszne, ale jak wiem, ze bede miala gosci na drugi dzien, to robie taka wode i dziwne pewnie bo w sloikach. Np. kroje sobie ogorka, wrzucam swieza miete z ogrodka i zalewam przegotowana woda. Zostawiam to w lodowce na noc i po dodaniu lodu smakuje naprawde fajnie. Rano przelewam do dzbanka i robie druga taka wode. mozna uzyc jablek, albo pomaranczy czy cytryn. Probujcie.

Malgocha30 Piękna sprawa, zapomniałam już że można taką wodę zrobić. Ja to tylko podaję wodę z cytryną, ale teraz spróję inaczej. Wczoraj
loader
loader
Attachment
Anna 44 Ale fajny pomysł, przyda się na te upały co nadchodzą. Dzięki Wiktoria! 6 godziny 38 minut(y)
loader
loader
Attachment
Wiktoria udostępnił(a) zdjęcie w galerii: Wiktoria zdjęcia Wczoraj

Zakwitly u mnie troche pozniej niezapominajki bo polnocna strona, ale powiem, ze sa piekne.

masaz Wolsztyn Niezapominajki sa pieknymi kwiatkami i bardzo je lubie, takze stokrotki, ale co roku sieje maciejke, bo tak pieknie wieczorem pachnie latem. 11 hours ago
loader
loader
Attachment
Anna 44 A ja groszek pachnący, choć nie można go uciąć do wazonu, bo szybko więdnie. 6 godziny 37 minut(y)
loader
loader
Attachment

Gowork123 posted a new classified Item "Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy"

Praca dla kobiet w charakterze opiekunki, Niemcy

Price : Negotiable Createddate : 2015-07-02 15:11:14 Expiring on : 2015-08-01 15:11:14